spominčica

it's better to burn out than to fade away

moja najboljša prijateljica se poroči

24.07.2008

Če bo tu gor slučajno kdo sploh in bo ta kdo sploh imel kako ne preveč stripersko idejo za dekliščino, se globoko priporočam. Ne rečem, da bi mi manjkalo domišljije, ampak tega se še nikoli nisem šla. Mimogrede, tudi pijanske ideje odpadejo zaradi veselega pričakovanja. Tako da: HELP!!!

Je pa dobra stran organizacije dekliščine to, da se bom zdaj več kot samo zavestno poskušala izmuzniti svoji, če kdaj pride do tega. ja.

 • Share/Bookmark
 

Avtor spominčica, zapisano 24.07.2008 ob 09:59 pod supermix. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

3 odgovorov na “moja najboljša prijateljica se poroči”
 1. Mavricna - 24.07.2008 ob 10:33
  Mavricna

  kaj pa tematska zabava? Na temo, ki je všečna tvoji prijateljici?
  Ali pa mogoče maraton ljubezenskih filmov pri eni od prijateljic doma, z nekaj škatlami robčkov (ko vas film gane), sokovi (z dodatki za tiste, ki lahko in želijo piti alkohol)in prigrizki.
  Družabne igre, pri katerih se mora tudi gibati, ne samo sedeti (v knjižnicah obstaja knjiga 1000 iger, res da je stara, ampak kakih 50 primernih iger bi našla)
  Lahko pa združite dvoje, ogled filma v kinodvorani, potem pa zabava presenečenja v mc Donaldsu (pa kaj, če ste odrasle). Za mojega 25-letnega bratranca sva njegova punca in jaz rezervirali zabavo v Mc Donaldsu. On je želel za rojstni dan pohod na bližnji hrib, pa nam je dež to onemogočil. Tako da smo šli na jutranjo kavo in pogovor v nek lokal, medve pa, ne da bi on vedel (kao greva po sendvič, ker je lačna), v Mc Donalds, rezervirali prostor in animatorko. Čez dve uri, ko smo šli mimo mc Donalda, pa smo zavili noter, ker sem si jaz zaželela njihovo pito. Najprej je bil smeh in pošiljanje v PM, ki je bilo zaradi tega, ker mu je postalo nerodno, potem pa smo se s klobučki na glavi (od 25 do 30 let stari) igrali v igralnici, risali, jedli, …

 2. spomincica - 24.07.2008 ob 11:16
  spomincica

  hvalahvala. samo: pri nas je navada, da se najde nek prostor in pol se gremo(grejo) igrice v smislu: previj dojenčka, naredi si obleko, speglaj srajco in podobno. mcdonalds odpade, ker je najbližji vsaj 30km stran. žal, ideja namreč ni slaba.
  nekaj časa sem razmišljala o lovu za zakladom, samo kaj ko ne pozna(m) terena in sploh ne bi bilo zabavno. nekako bi rada, da je smešno, da se bomo smejale in da se ona ne bo počutila kao osramočeno in brezvezno, ampak da bo tud ona se mela fajn. ena boljših idej do zdaj je bila, da jo pošljemo k tašči po nasvet  :evil: , sam še tuhtam, kaj bi blo najbolj “strašno” it taščo vprašat. ah ja. dobr, da mam še 14 dni, da kaj namuzgam :roll: 

 3. Mavricna - 24.07.2008 ob 11:25
  Mavricna

  lov za zakladom ni slaba ideja. Smo se tudi šli, ampak po dveh zelenih ulicah gor in dol, ne po celem naselju …
  Piknik odpade? Z razvedrilnim programom za bodočo mamico?
  Moja dekliščina je bila pa kar na festivalu Lent, ogled koncerta in after(pizza)party, s katere nismo šle hitro domov, ker je bil potem že naslednji koncert.

Komentiraj
:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !