spominčica

it's better to burn out than to fade away

zvezda je bila rojena

10.02.2009

In čeprav se zdi nemogoče, je ta teden dopolnila že eno leto. Ne vem, morda sem kot veliki rjavi medved večino tega časa prespala. Ampak meni se zdi kot včeraj, ko sem pocukala poglavarja za rokav pižame in rekla, ti, po moje bi midva morala it v bolnico. Res kot včeraj.

Evo ga zdaj. Hodi, ima 4 zobe, čeblja skoraj že toliko kot mama in prerastel je že 5 številk oblačil. Sicer se vse zdi normalno, nič ni prehitro, ves ta čas je minil kvalitetno. To je vse res. In morda se mi sploh ne bi zdelo veliko časa med takrat in zdaj, če se ne bi rojevala že naslednja generacija mulčkov. Mulčki, ki bojo podedovali palčkove šolske knjige. Ki jih bo naš škrat učil lumparij in ki bo rinil prstke od strani v torto. Zdi se mi neverjetno, da je toliko mladih žensk okrog mene, ki se odločajo za otroke. Kljub temu, da smo z vsemi njimi poslušale pripombe skozi vse šolanje, da smo karieristke. Da nimamo pojma. Ha, pa smo bile prve. In vsi tisti pametni fantje so danes hudi karieristi z blesavimi pripombami, čes, kaj nisi malo mlada za otroke??? Halo, fantje. Ko je čas, je čas. Ko je čas, začutiš.

In danes je res prekrasen dan. Eno leto. Še na mnogo, mali moj!

  • Share/Bookmark
 

Avtor spominčica, zapisano 10.02.2009 ob 12:48 pod palčkasto. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

2 odgovorov na “zvezda je bila rojena”
  1. skrivnostne - 11.02.2009 ob 09:08

    a ni to fajn, da se vedno več mladih žensk odloča za otroke? meni se zdi super

  2. spomincica - 11.02.2009 ob 23:34
    spomincica

    tudi meni. ne samo, da ne bomo izumrli. predvsem to, da najdeš svoje mesto v svetu. in da žarčiš svojo ljubezen v več smeri. to je vse super. :grin:

Komentiraj
:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !