spominčica

it's better to burn out than to fade away

koliko sladkorja prenese povprečen človek?

16.02.2009

Če seveda računam s tem, da sem povprečen človek. Čeprav seveda nisem. :mrgreen:

Ampak če pustimo ob strani vso samohvalo, samokritiko in nekaj sicer nezgrešljivih dejstev o mimopovprečnosti, lahko rečem, da spadam nekje tja. Sploh kar se tiče prehranjevanja s sladkorjem v tednu, ko imajo skoraj cela družina rojstne dneve. Materduš.

Pojedla sem preeeeeeveč. Ampak če je bilo pa takooooo dobro. :oops: In od časa do časa se počutim tako … sugarwhore bi bila prava beseda. Po vseh tortah, piškotih, pecivu, obloženih kruhkih, picah, testeninah in vsemu ostalemu pregrešnemu sranju se do nadaljnjega odrekam sladkorju. Ne morem več. Sicer možgani bi še, usta še bolj, ampak vse južno od ust pravi, da bo štrajkalo ob samo še enem koščku sladkega. Pi**a, tud kave si nisem sladkala danes. Ne morem, pa pika. Čeprav je hudo. I’m so easy. :lol:

Končni rezultat je viden zgoraj. Čeprav sem mafine pekla cel dan do dveh zjutraj, je to vse, kaj je ostalo. In še od tega sta dva že vidno obglodana. :grin:

Dobro, da je naslednji rojstni dan … šele čez en mesec. Uf.

  • Share/Bookmark
 

Avtor spominčica, zapisano 16.02.2009 ob 23:17 pod supermix. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “koliko sladkorja prenese povprečen človek?”
Komentiraj
:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !