spominčica

it's better to burn out than to fade away

C. Paolini: Najstarejši

18.02.2009

Mislila sem, da ne bo potegnilo. Konec koncev je od prejšnje (Eragon) minilo že precej let, film mi ni bil všeč in nekako si nisem upala pomisliti, da bi se lahko zgodilo, da bi me posrkalo noter. No, pa me je. In precej zadovoljna sem sama s sabo, da še pride mimo mene kaka knjiga, za katero se splača biti pokonci do treh zjutraj.

Sicer bi se lahko važila, pa rekla, da sem recimo prebrala kaj bolj “klasičnega” ali pa “moralno/življenjsko/politično/ekonomsko/…” pomembnega, sam klinc, če nisem. :mrgreen: Sploh pa me po vseh tistih moralnih knjigah boli glava in preveč številk povzroči selektivno izgubljanje spomina. Pozabim namreč vse dobre namene in nesem knjigo nazaj v knjižnico. No, te nisem. Komaj čakam, da jim bo čez 4 leta uspelo izdati naslednjo. :twisted:

 • Share/Bookmark
 

Avtor spominčica, zapisano 18.02.2009 ob 14:41 pod bukvice. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

2 odgovorov na “C. Paolini: Najstarejši”
 1. vetervlaseh - 18.02.2009 ob 18:14
  vetervlaseh

  uuu… a je že napisana & prevedena? ql… to bo treba pa prebrt…  :razz: 
  men je biu pa film drgač dost ql… v primerjavi s kakšnimi drugimi filmi po takilih knjigah pa sploh… mislm, ni me tolk razočarou…

 2. spomincica - 19.02.2009 ob 12:01
  spomincica

  to je sicer res, mislim, da ni bil totalno razočaranje. ampak niiiii primerjave.
  je pa itak zmeri tako. če bi gledala samo film, bi mi bil všeč. ker sem prej prebrala knjigo … sem bila malček v onem stanju: “a ni tuki to naredil?!, “a ni šel potem tja”, “aha, zdaj bojo tega namočili” … in niso. :sad:

Komentiraj
:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !