spominčica

it's better to burn out than to fade away

month of the blossom

19.02.2009

Februar mi je pri srcu. Vse cveti. Misli, spomini, palček, rože in ljubezen. Lepo je.

 • Share/Bookmark
 

Avtor spominčica, zapisano 19.02.2009 ob 12:11 pod f&f. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

2 odgovorov na “month of the blossom”
 1. kozuscek - 25.02.2009 ob 03:18

  Koliko pa jih maš :) ) ?

  Orhideje so taka luštna reč. Vtakneš jih na kako polico na severni strani, zalivaš nič veš kot toliko, da se prst ne presuši, kaka kaplja gnojila tu in tam in so srečne. Mati jih je mala toliko, da je vedno kaka cvetela (in da se skozi okno seveda ni videlo nič :D hehe). Barve so zmaga, meni so začuda najlepše rumenozelene.

  So pa v cvetličarni drage za popizdit, pa lubi jih lahko kupiš samo rezane, ker nima skilla/potrpljenja za skbeti za njih. Ah.

 2. spomincica - 25.02.2009 ob 09:59
  spomincica

  devet po zadnjem štetju. :oops: meni so vse lepe, sam da niso pikaste.
  kar se pa cene tiče. mam eno, sem jo dobila za rojstni dan pred sto leti, vem, kje je bila kupljena in je bila svinjsko draga. ampak še danes lepo dela, vsako leto cveti par mesecev in je moja ljubica. jz jih drugače kupujem v akcijah ali pa kar v hoferju. so sicer lepe, ne vem pa, kako dolgo bodo živele. nekatere bolj smotane sorte cvetijo samo na vsake kvatre. kar me jezi. zelo. ne dovolj za deložacijo, ampak zelo. :mrgreen:

Komentiraj
:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !