spominčica

it's better to burn out than to fade away

o zobkih, polnih noskih in štraubah. ta hajanih!

23.02.2009

Jao. Kako ne maram začetka pomladi. Razen da je vse mokro, blatno in tečno, obvezno fašem smrtni nahod. Nisem pogosto bolna, ampak takrat ko sem, je pa konec sveta. Seveda to vsi zanikajo, ker sem itak samo prehlajena. Ja, pa vročino mam. Pa dihat ne morem. Pa v prsih me tišči. Tresem se in počutim se mrzlo. Kačasto.

Seveda je za višek vsega pust. Kar pomeni, da bom šla jutri z vročino in napol naga plesat paso doble. Komaj čakam. Popravek, višek vsega je, da ne smem nič piti, ker vozim. Je*emu … En ali šest mrzlih piv bi naredilo svoje. V dobro. :lol:

Je pa seveda vedno, ko gre kaj v maloro, vsega polna kesa. In poleg tega, da ima tudi škrat probleme z dihanjem, mu raste zob. Ta šesti. Zelo je mučno, predvsem zanj, ker ne more dihati in se vsakič, ko se zato zbudi, spomni še, da ga pravzaprav boli zob. Revež.

O štraubah lahko rečem samo to, da si nisem nikoli mislila, da lahko osnovna varianta nuklearne družine poje toliko vzhajanih štraub, kot je to uspelo nam v tem vikendu. Ja, pust je praznik nas vampežev, ja. :mrgreen: In pri meni ni novoletnih resolucij, ampak samo popožrtijske. Se pravi, po pustu obvezno. Ne jem več štraub. Pika. Vsaj do naslednjega leta ne. :oops: Ker je ostalo samo tole. Pa še ni konec pusta, ne.

  • Share/Bookmark
 

Avtor spominčica, zapisano 23.02.2009 ob 15:23 pod palčkasto. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “o zobkih, polnih noskih in štraubah. ta hajanih!”
Komentiraj
:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !