spominčica

it's better to burn out than to fade away

A. Lee: Pohod(t)nica

20.09.2009

Mnja, no. Če bi bila fuuuul pokvarjena, bi vam svetovala, da najprej malo vadite v samokontroli in da te knjige ne berite v javnosti (razen če želite skočiti na prvega zelenookega moškega z velikimi rokami, ki pride mimo). :lol:

Ampak ker nisem fuuuul pokvarjena, bom rekla samo to, da najprej malo vadite v samokontroli in da te knjige ne berite v javnosti.

 • Share/Bookmark
 

Avtor spominčica, zapisano 20.09.2009 ob 11:39 pod bukvice. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

3 odgovorov na “A. Lee: Pohod(t)nica”
 1. schpella - 24.09.2009 ob 13:41
  schpella

  Ah, na take nasvete sem od nekdaj imuna :)

  Sploh pa – večina ljudi ne prebere naslova knjige, zelo dobro pa registrirajo slike na naslovnici. Ko si v čakalnici pri zdravniku drzneš odpreti knjigo s povsem okusnim ženskim aktom na naslovnici, lahko že v prvih petih minutah izzoveš križanje starejše gospe v kotu, trapasto hihitanje smrkelj nasproti tebe in nenormalno zvijanje vratu pri mladcu, ki sedi poleg tebe (ko ga pogledaš, pa se obrne stran in žvižga).

 2. spomincica - 24.09.2009 ob 13:56
  spomincica

  Sej se ne gre zato, kako bi reagirali drugi. mene bolj skrbi zate, ker če si že imuna na nasvete, dvomim, da bi bila tudi na vsebino … :mrgreen:

 3. schpella - 24.09.2009 ob 14:00
  schpella

  Bom preverila. Javim, ko preberem (oz. če nič ne javim, zadeve nisem najbolje prenesla) :)

Komentiraj
:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !