spominčica

it's better to burn out than to fade away

dost mam tega tedna!

16.10.2009

Ja! Resno.

Bolijo me zobje (in zobozdravnik mi je rekel, da me bo pač bolelo še toliko časa, dokler mi ne bo spulil hudiča, ampak mi ga ne more, dokler sem še noseča, kar pomeni, da me bo bolelo še prekleto prekleto dolgo!!), poln kufer imam malovaščanskega pogleda na svet (kjer je en šef, se obnaša kot šef, se dere kot šef in je nesposoben kot šef) in tako zelo kronično sem neprespana, da se mi ne da igrati niti igric na računalniku.

Dost mam in ne morem povedati, kako zelo mi gre na živce dejstvo, da bo naslednji teden isto. Zato razmišljam, da rabim nov hobi. Nekaj, kar me bo odvleklo za vsaj 2 uri na teden ven iz te predvaške džungle (dobesedno, ne v smislu poseljeno kot v frazi predmestna džungla, tu je res zaraščeno :roll: ). A ima kdo kako idejo? Tuhtam o kakem jezikovnem tečaju, ampak zaradi otrok si ravno ne morem privoščiti hodit v Ljubljano, tako da so možnosti precej omejene. Mogoče bi lahko začela hoditi v Dom upokojencev in se pridružila klekljarskemu krožku. Ali pa zapadem v alkohol. :roll:

Ah ja. Bo že boljše. Se malo tolažim, da so to hormoni. Ni sicer bogvekaj tolažba, ampak se mi vsaj ne bo treba opravičevati, ker tu pa tam popizdim nad šefom in mi zmanjka filma in potem popizdim naglas. Hormoni, my ass, a? V bistvu sem le ena žleht baba. :mrgreen:

  • Share/Bookmark
 

Avtor spominčica, zapisano 16.10.2009 ob 22:51 pod okeeej. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “dost mam tega tedna!”
Komentiraj
:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !