spominčica

it's better to burn out than to fade away

zima. ziiima! ziiiiima!?!

2.12.2009

Evo, včeraj smo bili prvega, pa sem rekla, ne bom težila, ker je le prvi december, pa bi zima lahko malo falila, a ne? Bom počakala. :twisted: In kaj? Jebenih faking 15 stopinj zunaj. Saj vem. Globalno segrevanje. Ptički bojo letali na sever. Nisem bila pridna. Božiček ne obstaja. Itd. Meni je to vse jasno. Ampak faking 15 stopinj začetek decembra?!?

Sej ne rečem, da je popolnoma zgrešeno, če je toplo. Takrat ko je za to čas. Recimo poleti. Da pa berem recepte za miklavževe piškote, gledam ven skozi okno in si mislim, o madona, lej kok je spet trava zrasla, jo bo treba še pokosit letos … no, je malo bizarno, a ne?

Sploh nisem v nobenmu “veseli december” razpoloženju. Saj ne, da sem kakšno drugo leto kaj bolj. Ampak nekako me mraz in sneg in zamrznjen avto spomnijo na to, kako lepo in fino je postaviti smreko in tako narediti poligon za malčke. :lol: Zdaj pa ne. Še piškotov se mi ne da pečt. :sad:

Blah, pa taka zima. Tole je zima:

:mrgreen:

(slikca)

 • Share/Bookmark
 

Avtor spominčica, zapisano 2.12.2009 ob 14:44 pod okeeej. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

6 odgovorov na “zima. ziiima! ziiiiima!?!”
 1. Inox - 2.12.2009 ob 15:57
  Inox

  Jap, čist premal snega je, hočem da ga za Božič nasuje vsaj pol metra, v ljubljani seveda. Sploh ni Veselo decembrske atmosfere. Čist brezveze, gnil vreme je. Hočmo SNEG! VELIK SNEGA!

 2. Chiara - 2.12.2009 ob 16:06

  Pa še res je! Jz bi tud snegec… prvo leto, ko se mi ni treba v službo z avtom vozit in preklinjat na cesti, pa ker je pol prakirišča zasneženega… z neba pa sam morke kaplje kapljajo :( HOČEMO SNEEEEEG!!!

 3. Tan!a - 2.12.2009 ob 16:33
  Tan!a

  Kokr mi je znan si doma bl na visokem ne? Nau ti treba dolg čakat, jutr zvečer bo kao dol padal :D

  Pa glej glede košnje z malj bolj pozitivne strane: sprav se kosit zgoraj brez, boš še fajn barvo zravn dobila :mrgreen:

 4. spomincica - 2.12.2009 ob 17:05
  spomincica

  ja, tanja, pol bojo pa v novicah objavljal, kako je nekje v hribovitem svetu trebuh kosil travo. jošk sploh noben porajtal ne bo. :mrgreen:

 5. Tan!a - 2.12.2009 ob 17:16
  Tan!a

  :lol: :lol:

 6. schpella - 10.12.2009 ob 14:54
  schpella

  Jaz sem že kar malce obupala. Pa tako rada bi sneg…

Komentiraj
:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !