spominčica

it's better to burn out than to fade away

kako jebemti lahko zboliš pri 37 stopinjah v senci ali …

25.07.2010

… ugotovitve tega poletja. :twisted:

Evo. Z dopusta (ki je to zgolj po imenu) smo prišli nekaj dni predčasno, pa se do danes še nismo pozdravili. Kamoli naštelali. :roll: Tako ali tako je z dvema majhnima otrokoma dopust predvsem veselica, ampak saj je luštno. Si pač drugače organiziraš dneve. In noči. A:

 • sovražim jebene bazene in še bolj sovražim jebene klime. Nisem povsem prepričana, kateri od naštetih je kriv za prvi smrkav nosek v družini, je pa dejstvo, da z mlajšim škratom še po 10-ih dneh krehava kot dva stara prepita mornarja.
  • sovražim jebene komarje. Sploh odkar so prasice male mutirale v neko tigrasto različico, ki žre moje noge tudi podnevi. Nekako me spominjajo na Blada … daywalker, pa to. :lol: Mislem, bi bilo smešno, če ne bi njihovi piki v kombinaciji s soncem in soljo pomenili mučenja tretje stopnje.
   • sovražim vročino. Resno, kako mi vsako leto v povsem drugem terminu uspe zadeti vročinski val? Razmišljam, da bi drugo leto dopust organizirali v smeri sever. Ali, kot je pametno ugotovil Chef, zakaj bi lezla sredi vročine nekam na vroče?!?
    • sovražim bit bolna. Resnično. Ne maram se, ko mi manjka energije za igro, ne maram se, ko mi je odveč vstati, in najbolj se ne maram, ko čutim, kako mi popuščajo živčne vzmeti. Ne maram se, kadar nisem najbolj prijetna mama na svetu. Ah ja. :roll:

     Seveda spet samo jamram. Pa kaj. Je pa tudi lepo. Ker:

     • je super preživeti tooooliko časa s pater familiasom, kar nam ob natrpanem delovniku in nešteto obveznostih med tednom pač ne uspeva v kvantitativnem smislu.
      • se je Palček znebil pleničk in je vlekel mamico v skupne moške wc-je, da je lahko lulal v tam-bom-lulu-ke-sem-velik-dec pisoarje.
       • se je Škratek učil “plavanja” v obroču, dokler mu starejši bratec ni pregriznil obroča. :mrgreen: Potem smo čofotali ročno.
        • se je Škratek splazil in odkril radosti pljuvanja kašic v mamico.
         • sem ugotovila, da ne glede na nosečniške kile še zmeraj boljše izgledam v bikiniju kot pa stara-mama-enodelnih kopalkah. :wink:
          • imam najboljšega bratca na svetu, ki je pripravljen bit call-up varuška, da sta lahko otroka ob najini bolezenski izčrpanosti vseeno še malo preganjala veverice po kampu (to je karikirano, ker sem letos videla natanko eno veverico, pa še tista je bila po moje mutirana). Hvala, mali!

           Pa še kaj za zraven, kar ni nujno, da gre ravno v svet! Slikali se ravno nismo, ker ob dveh otrocih, vozičku in vsej ostali krami, ki jo je treba vzet na plažo, ni prostih rok za fotoaparat. Ampak enkrat sva pa s Palčkom le šla jadrnice štet. :mrgreen:

           To je to. Sedaj zbiram pogum, da za drugo leto predlagam počitnice v hribih. Če že ne morem ravno na Islandijo … :mrgreen:

           • Share/Bookmark
            

           Avtor spominčica, zapisano 25.07.2010 ob 18:41 pod okeeej, palčkasto. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

           4 odgovorov na “kako jebemti lahko zboliš pri 37 stopinjah v senci ali …”
           1. chef - 25.07.2010 ob 22:09
            chef

            Madona!

            Če pa vkalkuliram še škržata, ki se naseli direkt na najbližje drevo, je safr popoln!

           2. spomincica - 26.07.2010 ob 08:32
            spomincica

            :mrgreen:

           3. (Š)pelca - 26.07.2010 ob 11:13

            Sem že mislila, da si do konca in naprej razkurjena, a si lepo zaokrožila s pozitivnimi stvarmi (te se k sreči vedno najdejo) … Kako sem srečna, ker letos ne grem na morje, pa me ne bodo tigrasti komarji popikali … :mrgreen:  :twisted:  :cool: 

           4. Lisa - 26.07.2010 ob 17:33
            Lisa

            Chef, obožujem škržate. Ni lepšga na morju.

           Komentiraj
           :mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

           Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !