spominčica

it's better to burn out than to fade away

i’m not 30 yet

3.09.2011

Kak trapast dan. Predolg sem spala, moža je uščipnilo v križu, najbližjo trgovino je včeraj poplavilo in skok po torto je postal 45 minut zadrževanja solz, otrok me je brcnil, ker ga silim spat in za povrh sploh nimam torte. In trezna sem. Ker tudi bailey’sa nimam. :twisted:

V bistvu se počutim precej užaljena nad vesoljno karmo, ker mi je naštimala tak navidezno lep dan, da ga zajebem že zjutraj. Na moj rojstni dan vedno pada dež, da se flosamo po postelji, pečemo torto in se kregamo le, a bomo gledali Smrkce ali Tomaža. Počutim se tudi prizadeto zaradi lastne tečnobe – dobro, pač se ne vrti vse okrog mene, pa kaj? Ampak da me potem že misel na to, da sem včeraj pozabila posneti Castla, spravi v jok, pomeni, da nekako nisem ravno usklajena s to čudovito vesoljno karmo in njenim čudovitim sončnim dnevom.

Zdej se mi bo pa še to naredilo, da ne bojo imeli bograča in se bom vrgla po tleh in tulila v luno, majkemi. Pa sploh nisem razvajen pamž, ki si želi vse po svoje. Ampak nekako sem le upala, da mi bo tja do tridesetega uspelo ohraniti lepo tradicijo domačih tort, rahlega nazdravljanja še pred dvanajsto in občutka, da sem vsaj en dan kraljica svojega doma. Ne pa da pospravljam in odnašam smeti.

Ne vem. Nekaj sem izgubila po poti do sem. Mogoče občutek, kako naj razvajam samo sebe. Ker me bo itak vse delo počakalo. Zdi pa se mi, da še same sebe ne znam počakati.

In zato, dragi moji, se naslednje leto tega sranja z domačimi tradicijami ziher ne grem več. Drugo leto grem na Rock-am-ring ali pa vsaj na Rock Otočec. Ali pa magari na festival ljubiteljev praženega krompirja. Nekam, kjer bom obvladovala sebe in svoj čas.

YouTube slika preogleda
 • Share/Bookmark
 

Avtor spominčica, zapisano 3.09.2011 ob 13:06 pod (za)((p)o)sebno. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

4 odgovorov na “i’m not 30 yet”
 1. Medea - 6.09.2011 ob 11:16
  Medea

  Ammmm, vse najboljše? :)

 2. spomincica - 6.09.2011 ob 12:30
  spomincica

  Hvala. Sem potem dobila takšno “moško” porcijo bograča in je bil svet takoj lepši. :mrgreen:

 3. pichkeen dhem - 17.09.2011 ob 00:16

  fasala je bograč  :lol: 

 4. spominčica - 17.09.2011 ob 12:56

  kakorkoli obrneš, a ne, je bilo fajn. smeje se lahko pa meni. :cool:

Komentiraj
:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !