spominčica

it's better to burn out than to fade away

virus

23.09.2011

-a m () 1. nav. mn., biol. zelo majhen organizem, ki se razmnožuje le v živih celicah in povzroča nalezljive bolezni: virusi se razmnožujejo; okužiti se z virusi; prenašalec virusov / bakterijski virusi bakteriofagi; človeški, rastlinski virusi; virus gripe, stekline; pren., ekspr. okužiti se z virusom ošabnosti, razvrata 2. elektr. hotena, namerna napaka v računalniškem programu, ki ovira, onemogoča delo z računalnikom: v računalniku se je pojavil virus; iskati, odpraviti virus (vir: SSKJ)

A vidite to? Namesto da fašem najbolj jebeno trpežen virus, ki izmenično napada moja prebavila in dihala (čeprav to včasih dela tudi ob istem času, pa še čajanko imajo z migreno), bi se v bistvu lahko okužila z virusom razvrata.

Razvrata, za božjo mater!!!! Dobro, sicer je očitno možna tudi steklina, ampak dejmo ostat na realnih tleh. :mrgreen: Razvraaaaaaaat!!! *crawls back to the bed, tries not to share her insides with the rest of the world … again …*


  • Share/Bookmark
 

Avtor spominčica, zapisano 23.09.2011 ob 12:49 pod (za)((p)o)sebno. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “virus”
Komentiraj
:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !