spominčica

it's better to burn out than to fade away

kako gre mojim knjigam?

27.09.2011

Prašijo se. Nekje po poti smo pozabili na lestev in sedaj osamljeno ždijo 2 metra in pol nad tlemi in čakajo, da jih kdo ponovno prebere. V resnici je to le zanikanje pomanjkanja volje in časa. Ne gre, ne morem in tudi ne bom.

Skratka, september je sušni mesec. Vse se začne s popivanjem okrog staranja, potem pa z novim vrtčevskim letom in vsemi boleznimi, ki pridejo zraven. Vmes me je malo zaneslo v pravo smer in pripravljam en tečaj, no, v bistvu ga zaključujem. To mi je vzelo čisto preveč energije, mi je pa prineslo dve prisrčni knjigici.

Vmes mi je sicer uspelo prebrati še tole:

in tole in tole:

Prebijam se čez neko Peto avenijo in ugotavljam, da z razlogom nisem nikoli gledala Seksa v mestu, ker mi gre New York na živce. Vse na njem. Po moje bom odverižila do knjižnice in raje še ta osmič prežvečila kak krimič, da se bom spet počutila kot homo bralnicus. :cool: Ali pa bom počakala na Liso in njene vampirje.

 • Share/Bookmark
 

Avtor spominčica, zapisano 27.09.2011 ob 12:06 pod bukvice. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

2 odgovorov na “kako gre mojim knjigam?”
 1. Lisa - 28.09.2011 ob 15:33
  Lisa

  Evo, zdej se boš spet lahko počutila homo bralnicus. ;)

 2. spomincica - 30.09.2011 ob 13:03
  spomincica

  zdej se počutm kot homo zombicus, mater jima vampirsko. :mrgreen: a veš, da sem že obe prebrala, to je hujš kot droga. včeraj sem še vmes med pavzo med predavanji brala cat&bonesa – pa sem jz predavala. :cool:

  hvala ti zelo. ♥

Komentiraj
:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !