spominčica

it's better to burn out than to fade away

adrian

3.10.2011

Serija Night Huntress je fenomenalna, dosti krvi&strasti, da daje občutek, da Nosferatu ne bi lih zardeval od sramu nad najstniškimi vampirji. In Bones je super hot. In potem preberem skoraj povsem nedolžen in nekrvav spin-off Vampirske akademije …

Oh, Adrian … da bi ga človek domov odnesel, res. In ker še hvala bogu niso posneli filma, si ga lahko predstavljam čiiiiisto po svoje.

To je bil moj srčni izliv za ta mesec, zdaj pa nazaj v svet nedovršnih glagolov in sekundnih razmakov med reklamami. In k Bailey’su, husband’s been on Zurich’s aeroport. :mrgreen:

 • Share/Bookmark
 

Avtor spominčica, zapisano 3.10.2011 ob 14:20 pod (za)((p)o)sebno, bukvice. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

4 odgovorov na “adrian”
 1. Lisa - 3.10.2011 ob 17:40
  Lisa

  wow, si pa hitra. ;)
  Jst sem eno svojo Julie Garwood zvečla cel teden. Pa je bla dobra. (Krivim šolo)

  btw, a sem ti mogoče posodila Crescendo, ker sem notr našla en listič z obvestilom, da bo srečanje v deželi papirnatega zmaja prestavljeno?

 2. spomincica - 3.10.2011 ob 18:14
  spomincica

  live fast, read a lot … pa to. :lol: ma, zdele sem lih zaključila tečaj ruščine in se mi je zdelo, da si zaslužim mal off zadevic.

  crescendo, to je Patch? Si mi ga posodla, pa se mi zelo zdi, da je nisem prebrala, nekam čudna mi je bla … tko da čist možno, da sem pustila kak listek notr, sam ti po pravic povem, da nimam pojma, kdo ali kaj je papirnati zmaj. :mrgreen:

  zanikam vse. :cool:

 3. Lisa - 3.10.2011 ob 18:22
  Lisa

  Jst tak mal odprem, da jo preletim na hitro, ker jutr izide 3. del in to vn pade. In jst sm bla tko wtf? odkod je zdej to? In pol sm ful študirala komu sm jst to posodla

  Je pa Patch ja :D

 4. spominčica » J. R. Ward: Lover at Last - 28.03.2013 ob 21:54

  [...] pst, trenutno se bere Adrian … *sigh* var a2a_config = a2a_config || {}; a2a_localize = { Share: "Deli", Save: "Shrani", [...]

Komentiraj
:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !