spominčica

it's better to burn out than to fade away

te(č)(s)noba

6.10.2011

Pride čas, ko človek ne vidi več dobro. In to mislim dobesedno. Edini čas dneva, ki se ga “bojim”, je mrak. Nekaj naredi z mojim globinskim vidom in me premetava na nos in povzroča migrene. Prav zato ne maram jeseni – ker je mrak pred spokojno milino zimskih noči. Ni jesenske depresije, je le vmesni čas. Čakalnica. In vsi vemo, kako neskončno zoprno je čakati. Sploh v čakalnici in sploh če je pred tabo še toliko drugih ljudi.

In hkrati s krajšanjem dni in z daljšimi nočmi (nimam nič proti, hvala lepa) pride tudi obračunsko obdobje. Saj veste, tačas ko sedimo v čakalnici, imamo čas brati stare časopise in se pritoževati nad praktično vsem. Konec leta prinese en tak obračun z življenjem in to je po mojem mnenju tudi vzrok za veliko t.i. depresij.

Je bilo leto uspešno? Sem sploh kaj dosegla? Si sploh upam pogledati nazaj? Je sploh kaj videti, če smo že pri tem? :roll:

Leto 2011 je bilo precej posebno leto, et suma sumarum sem nekje na pozitivni ničli, verjetno. V tem letu sem se poročila z najboljšim možem na svetu, v tem letu mi je umrla stara mama, v tem letu smo imeli super dopust, v tem letu nisem našla službe, v tem letu rastem z otrokoma in v tem letu se osebno počutim kot luzer. Tako je to *skomigne z rameni in se krivo nasmehne*, človek ne more imeti vsega.

YouTube slika preogleda
 • Share/Bookmark
 

Avtor spominčica, zapisano 6.10.2011 ob 09:42 pod (za)((p)o)sebno. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

5 odgovorov na “te(č)(s)noba”
 1. Medea - 6.10.2011 ob 10:52
  Medea

  No, ampak leta ni še čisto konec  :wink: 

 2. spomincica - 7.10.2011 ob 10:19
  spomincica

  ne, na žalost res ne.

 3. Medea - 8.10.2011 ob 12:16
  Medea

  Ja, ampak še se lahko prevesi v pozitivno, ne? (in to pravim tudi iz čisto sebičnih razlogov :P )

 4. spomincica - 8.10.2011 ob 12:49
  spomincica

  ah, kaj pa vem. oktobra je že pol mimo, november je živa depresija s svečami in fejk kožuhovino, december je pa vse drugo kot vesel …

  men se zdi, da je obračuna za letos konc, jebeš zadnje trimesečje. ciljam na nove zmage. enkrat drugič. :cool:

 5. spominčica » summa summarum - 31.12.2011 ob 09:35

  [...] summa summarum 31.12.2011 Oh, pregledi leta 2011 … kaka bedna fora, jz sem to naredila že oktobra. [...]

Komentiraj
:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !