spominčica

it's better to burn out than to fade away

aritmija

16.12.2011

Bum-bum-bum-bum-bum …

Ali pa bumbum-bum-bumbum-bum- -bumbum. :sad:

Z mojim srcem ni nič narobe fizično, še. Na metafizični ravni, ki enkrat za spremembo ni bolimekurac nivo, se mi je srce pač razletelo na pol in zdaj tolčeta vsak po svoje in en po drugem. Krasno, še moje meta-srce je half schizo-half OCD. :roll:

Itak me vsako jesen zagrabi brezvolje in apatija, letos so pa vmes prišle še volitve in rutinsko vstajanje, kar je za nekoga, ki mu sicer nič ne fali zares, mu pa zato mnogo malo za hec, recept za katastrofo. Ne, sej sem v redu. Samo da nisem.

Ampak mislim, da me je tokratna fizična reakcija na povsem čustven problem presenetila v tako groznem smislu, da sem preprosto nehala govoriti. No, jz govorim veliko. Ali pa nič. In ko rečem nič, to pomeni ne samo, da nisem sposobna govoriti z drugimi, sposobna nisem niti razmišljati o čemer koli. Razen o tem, da bi si bila lahko pri tridesetih na jasnem, kje vse so moje pozicije in stati na njih tako trdno, da si ostali razbijejo glavo. Ne pa da padem jaz, ker pač boli. In ko razmišljam, zakaj boli, se spomnim, kdo me je spodnesel. In ko se spomnim to, se sprašujem, zakaj me je spodnesel? In ko si odgovorim na to, moje srce začne delati bum-bumbum-bum- -bumbum …

Zadnjič sem nekje prebrala, da se spopadam(o) s težavami prvega sveta. Ja, res je. In me je sram, ker zato, ker sem emotional pussy, svoje probleme vidim kot high priority case. Res me je. Ampak zato moji problemi niso nič manj resnični. In nič manj ne bolijo. Samo precej manj se vidijo.

 • Share/Bookmark
 

Avtor spominčica, zapisano 16.12.2011 ob 22:38 pod supermix. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

2 odgovorov na “aritmija”
 1. Medea - 17.12.2011 ob 11:16
  Medea

  Ej, tudi jaz sem emotional pussy, točno! Zdaj ko si ubesedila to zadevo, sem se čisto simpl našla. En del, no. Upam, da ni prehudo in, da si v redu ;)

  p.s. sori, ker sem te pod tvojim komentarjem pri meni sklincala, da ne pišeš ;)

 2. spomincica - 17.12.2011 ob 11:48
  spomincica

  :lol: ni prehudo. verjetno, kaj pa vem. mene pač prazniki vedno zjebejo, ker pomenijo “mingling”, kar mi ne gre najboljše sploh.

  s pisanjem je pa tako – nimam nič za povedat. ampak bom začela spet malo brati in se bo tudi to izboljšalo. :wink:

Komentiraj
:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !