spominčica

it's better to burn out than to fade away

prazniki so vedno hujši od ostalih dni …

8.03.2012

Trust me. Been there, done that, left defeated.

YouTube slika preogleda

In če dobim še kak kaktus, se mu ne bo godilo ravno najbolje. Nobenemu od njiju. Kje točno je logika človeku s štrlečimi bodicami iz vsakega hrbtnega vretenca prinašati špičaste rože? Razen te, da ne zmoreš in ne znaš blažiti preostrih robov in brusiti preveč okroglih, ker jih sploh ne vidiš?

Ja, irgendwo.

 • Share/Bookmark
 

Avtor spominčica, zapisano 8.03.2012 ob 10:22 pod a bi o tem?. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

4 odgovorov na “prazniki so vedno hujši od ostalih dni …”
 1. Dajana - 8.03.2012 ob 12:24
  Dajana

  eeee, ne morem, da ne bi: Kaj pa, če bi se osredotočila na nekaj, kar ti je všeč? ;)

 2. Medea - 8.03.2012 ob 20:58
  Medea

  Kje si?  :cry: Eni pogrešamo, veš ;)

 3. spominčica - 9.03.2012 ob 07:42

  @dajana: osredotočanje je brezveze, ker tako preveč zamudiš. sem raje razpršena in zadovoljno pizdim, kot da bi osredotočeno strmela v samo eno točko svojega življenja in bila srečna tam. biti tako plehko zadovoljEn s tem, je predolgočasno – rabim teren, rabim akcijo, rabim razburjenje in rabim divjo ljubezen. vse naenkrat, vse posebej, vse skupaj in popolnoma neosredotočeno.

  @medea: tu pa tam. negujem svoje bodice, kremplje brusim ob zadnji letošnji zmrzali, shranjujem neeksplodirane podivjane misli za grand finale IN … se pripravljam na izpit iz angleščine, kar mi vzame dost energije. :grin:
  moram pa povedat, da sem ravno zato v tem tednu prebrala 4 knjige, ker je učenje strašen dolgčas. :mrgreen:

  pridem nazaj. kmalu.

 4. Medea - 9.03.2012 ob 08:12
  Medea

  Ti kar pridno študiraj. Ja, med učenjem pa itak ponavadi še tiste najbolj bedne zadeve postanejo zanimivejše. Jaz sem vedno med učenjem imela vse lepo pospravljeno, brez praha, zlikane cunje (pa načeloma sploh ne likam). Produktivno je učenje ;)

Komentiraj
:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !