spominčica

it's better to burn out than to fade away

čemšeniška

14.03.2012

Ena od prednosti biti hribovc je v tem, da si doma čist zraven (pod) kakim finim hribom, kamor splezaš za šalo. Ali zares. Evo, mi smo izpod Čemšeniške in z malo goljufanja (da ne gremo čisto od doma) smo gor v 45 minutah – dvoje zelo kratkih nog, dvoje samo kratkih, en par nog brez kondicije in en par, ki nas vleče naprej. Mislim, da niti ni tako slabo.

Čemšeniška je kul, gor imajo fine klobase in žgance z zeljem, ki jih malčka zmažeta za šalo, razgled ob pivu pa tudi ni ravno slab. Ker pravzaprav vidim domov. :lol:

To nedeljo smo se malo nahodili in smo naredili še en giro do najvišje točke, jo ubrali nazaj malo bolj po desni in naleteli na sneg. Ta leva stran že cveti in neizmerno diši po čemažu, ampak mi smo našli sneg. Dokaz:

Brez heca. Snežaka smo naredili. :mrgreen: In se pol ure zatem najedli kot štirje pujski, odkolovratili domov in se bolj kot ne flosali do večera. Čemšeniška je res kul!

In še en spoiler o snežaku (najdete ga, ali pa tudi ne, na sredini):

  • Share/Bookmark
 

Avtor spominčica, zapisano 14.03.2012 ob 21:13 pod palčkasto. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “čemšeniška”
Komentiraj
:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !