spominčica

it's better to burn out than to fade away

na hitro prebrano

16.03.2012

S tem mislim v dobrem tednu. :cool: Imam izpit iz angleščine in ker sem pod pritiskom, da se moram učiti, se seveda NE učim, ampak berem vse sorte šmorna, ki je blagodejen za dušo, z njegovo pomočjo so kilometri na sobnem kolesu manj mučni in razvijam zelo poglobljen odnos sama s seboj. Knjižni skeptiki bi rekla, da sem čudna, ampak tudi knjiga je lahko strašno stimulativna, sploh če vidiš svet v črkah in ne v joškah na tv-ju. :twisted:

J. Frost: One Grave at a Time

Cat in Bones sta smoking hot. Res.

C. Clare: Clockwork Prince

O Willu je že Lisa povedala skoraj vse. :mrgreen: Drugi del. Še en pride. Do takrat narahlo umiram navznoter. Samo povem.

S. Laurens: Vragova nevesta

Dobro. Vsi vemo, da kadar sem pod hudim pritiskom, berem takele stvari. Da me še bolj razjezi, kako je vse krasno in super in navdihujoče in razumevajoče in … you get the picture. Ampak ni slabo. Sploh.

S. Laurens: Lahkoživčeva obljuba

Drugi del prejšnje zgodbe. Ista fora, bloody freaking sensitive and sensual men. :twisted:

A. Christie: Hotel Bertram

Agatha me še vedno drži v šahu. Že trideset let. In ne pojenja.

S.E. Phillips: Očarljivec

A veste, da sem morala prebrati ene štiri njene knjige, da sem skužila, da se tudi prepletajo med sabo? The awkward blonde moment … Ampak Susan je moja nova ljubica. Ker res zna. In to velja tudi za spodnjo knjigo, da se ne bom ponavljala. Vredno branja, čeprav happy endingi pridejo skoraj po defaultu, je pa zato seks toliko bolj zanimiv. Pointing out the obvious … :oops:

S.E. Phillips: Nemirno srce

  • Share/Bookmark
 

Avtor spominčica, zapisano 16.03.2012 ob 11:36 pod bukvice. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

En odgovor na “na hitro prebrano”
  1. Lisa - 18.03.2012 ob 16:24
    Lisa

    oooooo, to agatho christie sem si pa že ogledovala v knjižnici. Ostale so že prebrane.

Komentiraj
:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !