spominčica

it's better to burn out than to fade away

the dark lady

24.11.2012

Nekje v zadnjih mesecih sem ugotovila, da sem imela pri šestnajstih več jajc, kot jih imam pri tridesetih. Da sem takrat veliko bolj vedela, kako moram biti jaz, kot vem zdaj. Da mi je bilo stanje mojega srca veliko bolj jasno. Da nikakor nisem bila mona.

Ko sem lahko počela, kar sem hotela, sem veliko hitreje prišla k sebi. Ko sem počela neumnosti, sem skomignila z rameni in odjebala tiste, ki so mi očitali. Ker je to tisto, v čemer sem dobra. Delam stvari, ki jih hočem in četudi so to neumnosti, me boli đoli, to so moje neumnosti in nekje vmes sem se imela prav fino.

Ko zdaj delam to neumnost, ki se ji reče mehko srce, se tudi počutim neumno. Zakaj ne odjebem stvari, ki me žalostijo?

In zakaj si ne nalakiram nohtov s črno, se namažem s temno šminko in postanem spet tisto, kar sem bila v prejšnjem tisočletju? Incarnation of bitchiness . Torej, fuck off.

YouTube slika preogleda
  • Share/Bookmark
 

Avtor spominčica, zapisano 24.11.2012 ob 11:48 pod (za)((p)o)sebno. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

2 odgovorov na “the dark lady”
  1. M - 24.11.2012 ob 13:15

    Fuck on! :D

  2. spominčica - 24.11.2012 ob 13:54
    spominčica

    volunteer? :mrgreen:

Komentiraj
:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !