spominčica

it's better to burn out than to fade away

C. Neill: Chicagoland Vampires

9.03.2013

5

Dobra serija, itak o vampirjih (bejž, no, sej naslov pove vse), manjka pa ji en kanček več humorja. Gre za politično spletkarjenje med različnimi vampirskimi hišami, outing med ljudi in seveda vso sranje, ki ga to prinese s seboj. Nekaj zanimivih tvistov, nekaj precej nepričakovanih potez z ene in z druge strani, seveda pa tudi potrdilo, da so vampirski tipi hothothot in zabiti kot noč, ko pride do žensk. In ja, glavni junak je seveda junakinja, ki veriži levo in desno, vmes obvlada super duper borilne veščine in išče idealnega tipa med vsemi hothothot zblojenimi vampirskimi šefi. Res. Človek bi ji vmes porinil kak persen v usta, da bi se malo skulirala. :twisted:

Priporočam. In ker še nisem uspela prebrati zadnje knjige (House Rules), niti ne morem spojlerjev pisat, ker tudi jaz nimam pojma, kaj se bo zgodilo. :lol:

  • Share/Bookmark
 

Avtor spominčica, zapisano 9.03.2013 ob 10:29 pod bukvice. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “C. Neill: Chicagoland Vampires”
Komentiraj
:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !