spominčica

it's better to burn out than to fade away

gone with the wind

28.03.2013

Ko greš na pokopališče in primeš v roko borovo vejico in gledaš zraven fotografijo znanega obraza in še vedno ne moreš dojeti, da je ostala le fotografija. In začneš jokati, čeprav je bil vedno “samo” živjo-živjo, ampak ta živjo je bil živ, je bil tam, si videl, kako si postavlja življenje na povsem nove temelje, kako se začenja smejati, kako korak postaja bolj lahkoten, kako je videti, ko je srečen.

In zdaj je le še fotografija na pokopališču in veš, da se ti samo zdi, da ga vidiš za volanom vsakega traktorja, ki ga srečaš. In veš, da je res, da je resnično in da lahko izjočeš oči. A zaman. Ker veter odnese pepel in na koncu posuši solze. Ostanejo le brazgotine.

  • Share/Bookmark
 

Avtor spominčica, zapisano 28.03.2013 ob 12:32 pod (za)((p)o)sebno. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

En odgovor na “gone with the wind”
  1. Medea - 28.03.2013 ob 16:04
    Medea

    Izjokati oči … pred kratkim sem bila na pogrebu človeka, ki ga nisem poznala, samo “vedela” sem zanj. Ne vem po kakšni logiki nisem mogla priti k sebi še naslednji dan.

Komentiraj
:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !