spominčica

it's better to burn out than to fade away

zajtrk pri tiffanyju

9.04.2013
YouTube slika preogleda

Ura se mi je zmešala. Zvečer sem kot jebeni zombi, ki bi delal, se učil, pospravljal in gledal NCIS hkrati, jutra pa so tako bedna, da se moram najprej postaviti na glavo v povšter, da zberem dovolj energije, da dam vsaj nogo izpod kovtra. Resno, pomlad, whatja do to me?

Sem kot razštelani robotek, ki ima na voljo 7 enot časa, da nekaj stori, pa naredi vse stvari v zadnji enoti. No, to sem jaz. Bluzim in lenarim in potem v eni uri skuham, pospravim, obrežem grmičke in odpeljem smeti. In pizdim zraven, seveda, kako nimam časa. Laziness and procrastination …

Se sprašujem včasih, kako zelo asocialna sem in kako čudaška, pravzaprav, da celo sama to opazim. A mi je v bistvu v tolažbo to, da imam tak sneaky način, da najdem z vsakim nekaj skupnega. Kot na primer na izmenjavah in čudaških izletih, ko takoj najdeš kadilski krožek in imaš v hipu buddyje. Ali pa pri dohtarju skupaj jamraš čez zobe. Ali pa na internetu šibaš trdi rock. Ni važno, kako zelo smo si različni. Vedno imamo nekaj skupnega, a ne? Čeprav se mi zdi, da tej mali slovenski vukojebini je že čudno, da nisi z vsakim bratranec ali pa vsaj sošolec. :twisted:

Trenutno si delam tak napol happy mehurček okrog sebe. In imam roza nohte. In to je to. :mrgreen:

  • Share/Bookmark
 

Avtor spominčica, zapisano 9.04.2013 ob 10:55 pod (za)((p)o)sebno. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

En odgovor na “zajtrk pri tiffanyju”
  1. Peter Filec - 13.04.2013 ob 22:06

    O ja. Jutra so največja jeba tudi pri meni… Ampak ko zalaufam, pa gre. Z muko, ampak gre :)

Komentiraj
:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !