spominčica

it's better to burn out than to fade away

vse je v glavi

7.10.2013

V enem letu od začetka krize sem spoznala ogromno reči v sebi, med katerimi je glavna ta, da si ne znam pomagati. Đizs, resno? Vsaka mini ali makro stvar, ki me mori, zahteva tako gladek rez, da se sploh ne znam skoncentrirati in tega udejanjiti. Mogoče sem malo reva, mogoče še malo visim zadaj, tako za vsak slučaj, najverjetneje pa le zajemam sapo za zalet.

Danes sem prestopila še eno stopnico do i-dont-give-a-fuck stanja. Nisem žalostna. Prej bi rekla, da se počutim malo bolj svobodno. Moje telo je moje in jaz odločam, kaj bom počela z njim. Nihče drug nima (več) te pravice. Če rečem ne, je pač ne. In če rečem ja, je moja odločitev, komu in za kaj. Naslednja faza je v pričakovanju. Upam na nov tatu. Če bo volja in moment. Če si bom želela. Brez vprašanj, brez obžalovanj.

Grem naprej in gor. Tko.

  • Share/Bookmark
 

Avtor spominčica, zapisano 7.10.2013 ob 15:39 pod (za)((p)o)sebno, a bi o tem?. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “vse je v glavi”
Komentiraj
:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !