spominčica

it's better to burn out than to fade away

noč čarovnic

4.11.2013

Buč letos ni. Smo pa zato naredile eno poamerikanizirano delavnico, da so otroci poleg kostanja imeli še netopirčke, pobarvane okrasne bučke, polno bleščic spet vsepovsod in za videti zelo pristne žele bonbone (bljak). :mrgreen: (je pa Bratec lociral celi dve buči za štimungo)

Osebno sem zelo ponosna nase. Šla sem na pilates, meditacijo in ob desetih zvečer z BFF lutala po britofu. Ker je bil takrat končno mir. In ker je to stvar, ki jo s K. počneva. No, sva jo počeli. In jo zdaj spet. Tudi če je vmes nisva.

In ker sem bila skoraj sama tam, se počutim precej bolj pomirjeno sama s seboj in s tistimi, ki jih ni več. Grobovi so za žive in čeprav grem redko … ko grem, mislim resno. Grem, da povem, da sem v redu. Da naj ne skrbijo. Da življenje pač ni pravljica, je pa lahko hudičevo dober žur, ko prepoveš podirati drevesa v svojem gozdu.

Pokopališča niso spooky. Je bil pa dober opomin na najino mladostno modrost. Ne bojim se mrtvih, živi so tisti, ki so včasih jebeni čudaki.

  • Share/Bookmark
 

Avtor spominčica, zapisano 4.11.2013 ob 13:29 pod (za)((p)o)sebno. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “noč čarovnic”
Komentiraj
:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !