spominčica

it's better to burn out than to fade away

-gasms

10.03.2015

Sicer ne vem, ali je to zrak zrelosti ali pač ignorance, ampak če se ne sekiraš preveč, je življenje precej bolj simple.

In ko se zaveš, da čakaš, da se bo zgodilo nekaj, kar bo spremenilo obstoječe stanje, je to prvi znak, da si na to pripravljen. Ostanem, grem, vstanem, se približam, nekaj, nekje, z nekom. Nekdo. Mogoče drug. Čakam sebe, da vstanem ali obstanem. Bi človek verjel v usodo, pa si rečem, da ko jebe ozvezdja in srečo in znake in prerokbe, … vse to sem že upala, “videla” in obstala na mestu, ker sem bila prepričana, da je to to. Pa ni nujno.

Življenje je eno samo in ko se bo odvilo nekam drugam, nekam drugače … mogoče ne bom več žalostna. Saj nisem nesrečna. Ampak srečna pa tudi ne. In ne zdi se mi, da sem že tako stara, tako sprana, tako nemočna, da bi se že odpisala. Da bi bila kar zadovoljna. No way. Mene še čakajo stvari.

Imam bucket list, ne se jebat, imam še veliko dela. :mrgreen: In ker sem devica, imam zeeelo organiziran bucket list. Na dogodke, na futr in na seks. Sem se odločila, da tripam samo še na -gazme. Ker resno, kdo ima čas za vse -izme??

  • Share/Bookmark
 

Avtor spominčica, zapisano 10.03.2015 ob 13:24 pod (za)((p)o)sebno. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “-gasms”
Komentiraj
:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !