spominčica

it's better to burn out than to fade away

master of denial

17.03.2015

Lahko bi dajala inštrukcije, kako se zavestno prestaviti iz sveta, ki te začne dušiti s spomini, v svet, kjer iščeš WD40 po polici v garaži, da podmažeš purmašinin zategovalnik, ki je uspel zarjaveti v tem času, odkar ni več M….. (stop!) in potem najdeš ta WD40 in purmašino tudi in greš montirat police, na katera bom spravila končno vse orodje, ki se valja po škatlah in škatlicah like fucking everywhere.

In ko bom konec tedna res prišla dol do garaže, bom že točno vedela, kam bo kaj pasalo, ker toliko časa prebijem v svoji glavi, ko NE razmišljam o tem, kako bi šla v prejšnjem življenju včeraj na kavo z M…. (stop!), ampak sem raje sedela v bolnišnici na neudobnem stolu in barvala ptičjo hišico.

Grozno je, grozno. Da se moram prestaviti v svet, kjer M ne obstaja SPLOH, ker če ne obstaja, mi ni treba razmišljati o njem. Vidite, ker v tem, tem klinčevem realnem svetu, M ne obstaja VEČ, jaz pa razmišljam, kako bi bilo, če bi še bil. In potem grem v svet, kjer mi to ni treba.

Dobra vaja za preživetje.

  • Share/Bookmark
 

Avtor spominčica, zapisano 17.03.2015 ob 12:34 pod a bi o tem?. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “master of denial”
Komentiraj
:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !