spominčica

it's better to burn out than to fade away

zorim

6.05.2015

So stvari, za katere moraš dozoreti, da jih razumeš. Je že tako. Sva govorili s P. nedavno tega, kako lažje bi bilo že pri 20-ih tuhtati  o sebi in zdravju in nekaj narest zato, ne pa da moram najprej ožeti iz sebe vse grehe zadnjih 10, 15 let, šele potem lahko računam, da bo šlo na boljše. :mrgreen: Pač ne prideš do tega tako kmalu.

Mnogo je stvari, za katere sem rabila (in hindsight) ogromno preveč časa, da sem jih poštekala, ampak je že prav tako, drugače mi verjetno tako ne bi predelalo na tak način. Postaneš nekako bolj strpen do odnosov, manj ti grejo na živce vsi ljudje, lažje se prilagodiš, ker … ni pomembno. Kaj me boli đoli, kaj in kdo si. Dober si dober, kreten si kreten. Ni pa moja stvar, da to spreminjam.

Z leti postanejo pomembni dobri letniki vina, stripi, adidasove kopačke, dobre krpe za brisanje prahu, playliste, rdeč lak za nohte, rože na balkonih, uglašena kitara, stolčki za ob taborni ogenj, zelena trava, Bon Jovi. In še mnogo tega. Ampak kar mi je resno dalo misliti kak dan nazaj – kako pomembno je nekaj početi skupaj. Tako kot sem včeraj uživala, ko sem šla teč skupaj z M., … je bil en od klikerjev v glavi. Očitno sem se še za eno stvar postarala … dozorela. Ne glede na to, koliko se prepričuješ, nisi volk samotar. Trenutke je treba deliti.

YouTube slika preogleda
  • Share/Bookmark
 

Avtor spominčica, zapisano 6.05.2015 ob 11:58 pod (za)((p)o)sebno. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “zorim”
Komentiraj
:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !