spominčica

it's better to burn out than to fade away

loop

16.08.2015

A veš, ko se ujameš v zanko, kako bomo počakali, da otroci zrastejo, pa da bomo najprej fasado naredili, pa da bomo najprej …

Mislila sem, da sem boljša od tega zankastega jebanja, kjer bom čakala, da bom. Kjer so vsi in je vse na vrsti pred mano. Kjer se nonstop opravičujem in sprašujem, če lahko. Kjer je očitno, kaj si želim jaz, dobim pa narahlo roko za vrat  in adijo.

Razvadila sem samo sebe in sedaj mislim, da rabim kontakt. Da res potrebujem tele in tiste zadeve in vso to sranje, ki ga prinese čustvena navezanost na … zanko. Pa jih v bistvu ne. Tisto, kar resnično potrebujem, so metaforična krila. Da pač greš iskat tole in tisto takrat in tja, kjer si želiš. Ne takrat in tam, ko ti povejo, da lahko.

Ampak to je en tistih pogovorov, za katere se že vnaprej opravičujem in vnaprej sprašujem, ker jaz to želim in res, oprosti, ampak a te lahko vprašam, a misliš, da bi lahko jaz in ti …

Tega res ne rabim. Rabim pa mogoče kak trenutek tu pa tam in to tam nekje, takrat nekje, ko bom na prvem mestu, v prvem planu, v prvem kadru. Ampak takrat in tam bom sama videla, kdo je z mano in kdo nekje drugje.

Svoboda NI precenjena vrednota. Svoboda je vse.

  • Share/Bookmark
 

Avtor spominčica, zapisano 16.08.2015 ob 23:07 pod (za)((p)o)sebno. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “loop”
Komentiraj
:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !