spominčica

it's better to burn out than to fade away

bother

26.08.2015

Nekje vmes je bilo obdobje, ko sem se veselila konca poletja, ker imam rojstni dan. Ker je lahko bilo nekaj posebnega. Zadnjih nekaj let sem se zdresirala, da ne pričakujem NIČ, pa sem vseeno razočarana. Halo, enkrat na leto mi ne težit. Enkrat na leto naj počnem po svoje, kadar hočem, kakor hočem in brez cenzure.

YouTube slika preogleda

Saj pravim, svoboda je vse. Življenje pa postaja vse bolj cenzurirano. Čedalje pogosteje se lepijo čez nalepke, da ne bodo drugi videli in da ne bodo drugi slišali in da ne bodo drugi vedeli. Meni je pa vseeno. Če se zgodi, se pač zgodi, tudi če nihče ne sliši, ne vidi, ne ve. JAZ slišim in vidim in vem. Od vsega me najbolj motijo te velike rumene nalepke, če katere se smehljamo. I don’t do fake! Če se smejim, se smejim naglas. In ko se ne, se ne bom za nikogar.

Mislim, da mi je za 16. rojstni dan K. predvajala tole:

YouTube slika preogleda

It’s my party and I’ll cry if I want to!

  • Share/Bookmark
 

Avtor spominčica, zapisano 26.08.2015 ob 10:40 pod supermix. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “bother”
Komentiraj
:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !