spominčica

it's better to burn out than to fade away

manjkajoč puzzle

20.04.2016

Imam novega hišnega ljubljenčka, sliši na ime Libby in je sesalec. Dobesedno.

Super je, drobtine in ostali drobni material, ki se najde pod kuhinjsko mizo, ker očitno otroci pri osmih letih jejo zelo razštelano, so zdaj stvar, no, ne preteklosti, niso pa več moja stvar. Izpod kavča je privlekel že marsikaj, predvsem pa seveda en kup legokock, papirčkov, osamljenih nogavic in celo eno brisačo. Mojster je na plan izbezal tudi nekaj barvic, barvnih žebljičkov, posmrkanih robčkov in veliko zavedanje, da mulcema stvari padejo iz rok in da se tam zadeva za njiju konča.

Našli smo tudi kar nekaj koščkov sestavljank. V moji nemirni duši pa je cela štala, ker se sprašujem, kje bom našla dovolj močan sesalec, da privleče nazaj k meni moj manjkajoč delček. Ampak se ne sprašujem velikokrat, imam preveč dela z alternativno realnostjo št. 31, ki se dogaja na Škotskem in v njej ne nastopa noben znanstveno-fantastičen lik. Razen mene, seveda.

Trenutna realnost je taka, da sem ob popolni pomoči zelo nespretnega zaviralca razbila taščin avto nekje 30 metrov pred hišo in kopljem luknjo v pesek, da vsaj glavo skrijem.

Ah ja. April je tak … čuden.

  • Share/Bookmark
 

Avtor spominčica, zapisano 20.04.2016 ob 14:28 pod a bi o tem?. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “manjkajoč puzzle”
Komentiraj
:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !