spominčica

it's better to burn out than to fade away

hokejska palica

17.05.2016

Ali: jezik mi opleta tudi takrat, ko a) ni treba, b) so vsi filtri domnevno na svojem mestu in/ali c) oboje hkrati.

Nekje na začetku marca sem ob pogledu na BFF, ki je je nekako samo še pol, štartala s čisto novim načinom prehranjevanja. Uspešno, if I may add. To je za sabo potegnilo tudi omejitev alkohola na zero-zero, ker ajd, eno pivo še spiješ, če voziš, vodke pa lih ne rukneš, ne? No, vsaj jaz ne.

Ampak to z jezikom se ni nič popravilo. Še več, ko sem v družbi, ki dejansko razume moje sorte humor, je očitno slabše biti zero-zero, ker sicer filtri so, ampak delajo pa tudi vsi klikerji in potem mi ne zmanjka štrene … dovolj kmalu. Je pa zabavno. Saj, že nekaj časa nazaj sem ugotovila, da bi se imela lahko tako na kratke razdalje neprimerno bolj fino, če ne bi obstajal institut slabe vesti in očitno vgrajene lojalnosti, čez kar se pa ne da. Pa tudi, ne vem, kaj bi počela na drugi strani. Nisem tam, mogoče nikoli ne bom, ampak vseeno. Je pa luštno zaključiti in iti domov, ko te trebuh boli od smejanja zadnjih treh ur in te ustnice ščemijo iz hihitanja. Yes, I giggle, get over it!

Modrost tedna: eye-candies nimajo za burek proti tipom, ki jim daš sam še hokejsko palico v roke, pa so faking perfektni.

Hashtags: #NoFilter #RumblingVoice #vikings

I just wanna feel
Real love feel the home that I live in
Cos I got too much life
Running through my veins
Going to waste

YouTube slika preogleda
  • Share/Bookmark
 

Avtor spominčica, zapisano 17.05.2016 ob 12:55 pod (za)((p)o)sebno, music feels. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “hokejska palica”
Komentiraj
:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !