spominčica

it's better to burn out than to fade away

little black dress

24.05.2016

Zadnjič v soboto sem bila – frej. As in, en otrok je imel turnir v fuzbalu, ta drug priprave na taborniški mnogoboj, mene je pa dec vrgel ven iz avta v centru mesta in rekel, da se slišiva. (Ni čisto res, sva šla še na kofe, ampak zavoljo dramatičnega učinka …)

Se pravi, bila sem peš, brez parkirungfibra (tj. kako stlačiti ogromen avto v mini parkirplac), po plači, vreme je bilo lepo, kofe sem že spila, noben me ni preganjal in sem šla (gasp) v šoping. Tega res res res ne maram, vedno se mi mudi, ponavadi me še kdo priganja, nekaj na hitro. Dobro, ta moj šoping pomeni, da sem šla v celi dve trgovini, ampak sorry, to je moj domet tudi na frej sobotno dopoldne, nekako to je tisto, kar psihično zmorem. :mrgreen:

Kar sem hotela povedati, je, da sem si končno kupila malo črno oblekico. In to one sorte, ki je fajna s super visokimi petami in z olstarkami. Pa tudi vmes. Poznam nekoga, ki je rekel, da je nekam … ambiciozna, as in, nič ne moreš skriti. So? Do končnega cilja imam še nekje -6 kil, ampak po pravici povedano, dobro izgleda že sedaj, ha. Hourglass pa to.

Pa pustimo potolčena in obdrgnjena kolena ob strani sedaj. :mrgreen: Hobiji so hecna reč. Ampak v nekaterih napreduješ v čin in se lahko potem hvališ. Tko.

  • Share/Bookmark
 

Avtor spominčica, zapisano 24.05.2016 ob 12:34 pod (za)((p)o)sebno. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “little black dress”
Komentiraj
:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !