spominčica

it's better to burn out than to fade away

con te partiro

7.06.2016

Če bi lahko verjela, da bi rešila karkoli, anything, everything, bi mogoče lahko spremenila smer. Mogoče. Pa je glede na izkušnje verjetno ne bi, ker bi se zlobni veter obrnil in odprl svoj strupeni gobec in rohnel, da grem v napačno smer. Ne da se mi več.

Mal hecno je, ko taka keeping-me-sane mantra postane “samo še nekaj let zdržim, samo še nekaj let zdržim”. Stvar je namreč taka, da gre lahko samo na boljše ali pa samo na slabše. V prvem primeru pač okej, ja, v drugem pa pač hvala za vse ribe!

Mislim, da se ob prihajajočem sončnem obratu spet tanjša plast med realnostjo in resničnostjo. Ni napaka. In vse bolj vidim ta konec kot konec “The Mist”. Megla in taka vlažna groza, ki sedi na pljučah in ne da dihati, dokler ni že prepozno. V bistvu pa je brezveze.

Resistance is futile. We shall prevail. Fuck you very much.

  • Share/Bookmark
 

Avtor spominčica, zapisano 7.06.2016 ob 23:06 pod (za)((p)o)sebno. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “con te partiro”
Komentiraj
:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !