spominčica

it's better to burn out than to fade away

music feels #4

8.06.2016

En moj ljubših citatov je valda iz serije. :mrgreen: Kate Beckett je na vprašanje, kako veš, da si zaljubljen, odgovorila z: “Suddenly all lyrics make sense”. No, tako nekako je tudi, kadar si nesrečen. Nesrečno zaljubljen. Nesrečno nesrečen. Nesrečno srečen. V glavnem, kadar ni tako, kot bi moralo biti. Kar je seveda večino časa, ker bodimo realni, razen mojih otrok je vse ostalo meh. Vse. Meni je pa tudi tako zelo zelo nič do tega, da bi iskala veselje v trenutnem stanju. Zakaj, če pa ne bo trajalo. In zakaj, če pa bo čez pol ure, pol meseca, pol leta tako ali tako drugače in nepomembno.

Moj vrli shrink mi je rekel, da sem anksiozna, da me je strah sprememb, ki jih prinaša življenje v tej fazi. Hja, mogoče. Še bolj me je strah tega, da vse te spremembe vidim že na daleč in poskušam zgraditi denferje, da ne pride do čelnega udarca. Ampak … saj vendar vem, kaj me čaka, ker ni nobenega drugega več, da bi prestregel kak udarec.

Anksioznost ni toliko strah pred spremembami, v mojem primeru je to groza pred neizogibnim. In kadar ne spim ponoči, da ne slišim M, kako me kliče, potem slišim samo sebe. Ne vem, kaj je hujše včasih.

YouTube slika preogleda YouTube slika preogleda
  • Share/Bookmark
 

Avtor spominčica, zapisano 8.06.2016 ob 11:50 pod a bi o tem?, music feels. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “music feels #4”
Komentiraj
:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !