spominčica

it's better to burn out than to fade away

to je oni ples …

10.06.2016

Včeraj sem gledala Igro prestolov. Ko je bilo konec, sem najprej nekaj minut požirala solze, nato pa še precej groznih nadaljnjih 10 še bruhanje. Tudi zdajle, ko razmišljam o tem predzadnjem prizoru, se mi obrača želodec. *visenje s trama, rahlo zibanje in steklene oči*

Vsake toliko prebijem vse svoje zidove in se zavem, kako zelo zelo sem … okvarjena? Poškodovana? Zaznamovana? Nekje tu vmes. Je pa res, da se navadiš in v bistvu ne rabiš več toliko časa, da se mentalni ščiti postavijo nazaj. V primeru mind-control-apokalipse bom carica.

Včasih, kot otrok, ki se odkrade v predal s sladkarijami po najboljši bonbon, ko nihče ne gleda, tudi jaz odprem tisto omaro v moji glavi, kjer imam spravljene hokejske palice. Ker so tam najboljši bonboni. In ker nihče ne gleda.

YouTube slika preogleda
  • Share/Bookmark
 

Avtor spominčica, zapisano 10.06.2016 ob 13:34 pod a bi o tem?, music feels. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “to je oni ples …”
Komentiraj
:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !