spominčica

it's better to burn out than to fade away

always

8.09.2016

Otrokoma berem Harryja. Smo na sredi šeste knjige in vsi smo povsem zraven. Ta sedma je izšla en mesec, preden se je rodil moj starejši in dobila sva jo za darilo.

V tej skoraj devetih letih se je zgodilo marsikaj. Lepo, grdo, veselo, žalostno. Še vedno se otepam otožnosti z velikimi krožnimi zamahi in si ne dovolim ostati z glavo na enem mestu. Avtogeni trening je bil polomija, še preden sem imela v glavi konkreten seznam, komu vse bi odstrelila vsaj desno koleno, zdaj se z “moje roke so prijetno tople” sploh ne ukvarjam. Če sem pred 15 leti mogoče samo dramatično trdila, da se v moji glavi kri spreminja v bleščice, se mi zdaj ta misel zdi pravzaprav pomirjujoča. Svetloba je življenje.

Biti iskrena do sebe si ne dovolim prevečkrat, ker je preprosto preveč. Če je kdo bral Lothairarubber band snap v mislih dejansko deluje. Na kratko, nisem okej. Ampak nima veze. Še diham.

Ker smo s Potterjem že tako daleč, da je postal zelo mračen, zelo človeški, zelo življenjski, se bližamo, počasi in vztrajno, tudi temu prizoru.

YouTube slika preogleda

In sem se spomnila. Nekje, malo pred koncem prejšnjega življenja, ob krizi, ki se zdaj zdi tako nepomembna, sem vprašala M., če se zgodi, da obstanem na tem istem mestu, če sfaliram totalno, če mi vsak na tem svetu posebej pove, da nisem nič, če me bo še vedno imel rad. Njegov odgovor je bil – always! Kako naj ob tem, kljub temu, da sedaj boli in imam v glavi namesto bleščic poplave teme, ne preživim? Nekoga moraš imeti rad. Tako, za - always.

  • Share/Bookmark
 

Avtor spominčica, zapisano 8.09.2016 ob 22:09 pod (za)((p)o)sebno. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

En odgovor na “always”
  1. snowgal - 9.09.2016 ob 10:38

    In vedno se najde, nekdo za always. Tudi ti si ta nekdo. Preživiš.

Komentiraj
:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !